28 / 03 / 2024

Babil Çarşı'dan mağaza satın alanlar kervanına Fatih Akyel de katıldı! 1.500 TL taksitle!

Babil Çarşı'dan mağaza satın alanlar kervanına Fatih Akyel de katıldı! 1.500 TL taksitle!

Uluhan Grup'un Babil Kuleleri yaşam ve iş merkezinde yeni bir iş modeliyle hayata geçirdiği Babil Çarşı'dan mağaza satın alanlar kervanına ünlü futbolcu Fatih Akyel de katıldı


 

Esenyurt un çıtasını yükseltmeye aday Babil Kuleleri nden geçen yıl yatırım amacıyla konut satın alan Fatih Akyel, yaşam merkezinde yer alan Babil Çarşı dan da mağaza satın aldı. Son transferinin Babil Çarşı olduğunu ifade eden Akyel, mağazasında bir iş kurabileceğini ya da doğrudan kiraya verebileceğini söyleyerek, Babil Çarşı nın her iki açıdan da avantajlı olduğunu belirtti. Akyel, Babil Çarşı nın kazançlı bir yatırım olduğunu dile getirerek tüm futbolcu arkadaşlarını Babil Çarşı da yer almaya davet etti.  

 

Uluhan Grup un Babil Kuleleri projesinde yer alan İstanbul un yeni çarşı modeli Babil Çarşı iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor. Yeni iş modeli kapsamında Babil Çarşı da yer alan işyerleri alanlarında tek olacak ve kazançları garanti altına alınacak.

199 mağazadan oluşan Babil Çarşı için geliştirilen kazanç garantili iş kurma modeli Türkiye de bir ilk olma özelliği  taşıyor. Uluhan Grup yetkilileri, yeni iş modelinin önümüzdeki dönemde kurulacak yeni yaşam ve iş merkezleri için de örnek bir uygulama olmasını dilediklerini belirterek, yeni sistem sayesinde sektörel kuruluşların gereksiz riskler üstlenmeden doğrudan işlerine odaklanmalarının sağlandığı ve kazançlarının garanti altına alındığının altını çiziyorlar.      

Babil Çarşı, çeşitli ürünlerin bir arada bulunacağı daimi sergi alanları, 200 kişilik tiyatro salonu, açık/ kapalı havuzları, açık hava sinemaları, fitness ve spa salonlarıyla diğer projelerden ayrılıyor. 24 saat hizmet veren 1000 metrekarelik kreşin yanı sıra spor alanı, kültürel etkinlik ve AVM yi bir arada sunan Babil Çarşı nın, tek mekanda çok yönlü hizmet sunma avantajıyla bölgede çekim merkezi haline gelmesi bekleniyor. 

Babil Çarşı projesinde dükkan fiyatları 150 bin liradan başlıyor. Peşinat olarak dükkan fiyatının yüzde 25 i, yani 37 bin 500 TL ödeniyor. 50 ay vadede aylık taksitler 1.500 liradan başlıyor. Bunun dışında 9 bin 375 liralık dört ara ödeme yapmak gerekiyor. 

0212 709 77 77 - 450 33 33

 

www.babilcarsi.com




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri