25 / 04 / 2024

Avrupa Residence TEM'de 306 bin TL'ye!

Avrupa Residence TEM'de 306 bin TL'ye!

Artaş İnşaat'ın patronu Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konakları Florya ve Avrupa Residence'ta satışlara başlarken, Halkalı'da inşa ettiği Arena Park AVM'yi 19 Ağustos'ta açmaya hazırlanıyor


Avrupa Konutları ve Avrupa Konakları markalarıyla yüksek prim getirisiyle dikkat çeken 8 bin konut üreten Artaş İnşaat, rotasını Florya'ya çevirdi. Bir tatil köyünü andıran Florya'da Atatürk Ormanı'nın hemen kenarında 80 konutluk butik proje Avrupa Konakları'nın satışlarına dün başlayan Artaş İnşaat, bir yandan da Avrupa konutları TEM projesinin yanında yapımını tamamladığı 150 dairelik Avrupa Residence'ta da satışlara başladı. Artaş İnşaat, Halkalı'da inşaatına devam ettiği 38 bin 535 metrekarelik ticari alana sahip Arena Park yatırımı tamamlayarak 19 Ağustosta açmaya hazırlanıyor. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konakları Florya projesinin butik bir proje olduğu bilgisini vererek, 8 bloktan oluşan projede 165 ile 235 metrekare arasında 4 farklı tipte konun yer alacağını söyledi. Projeyi Florya'nın az katlı mimarisine uygun olarak projelendirdiklerini anlatan Çetinsaya, "Avrupa Konutları markası yüksek prim getirisi ve erken telim süreleriyle güvenin simgesi haline geldi. Kısa sürede yoğun talep gören Avrupa konakları Florya projesindeki dairelerin metrekaresi ortalama 5 bin dolardan alıcı buluyor" dedi. Çetinsaya, Florya'nın en prestijli projesini inşa etmeyi hedeflediklerini vurguladı.

AVRUPA RESİDENCE SATIŞTA

3100 konutluk Avrupa Konutları TEM'in hemen yanında inşaatı tamamlanan Avrupa Residence'ta daire satışları dün başlandı. 86 metrekare 1+1 ve 119 metrekare ile 120 metrekarelik iki farklı tipte 2+1 daire olmak üzere 3 tip daire seçeneğinin bulunduğu Avrupa Residence'ta fiyatlar 306 bin TL ile 540 bin TL arasında değişiyor.

Arena Park 19 Ağustos'ta açılıyor

Halkalı bölgesinin ilk alışveriş merkezi 38 bin metrekarelik Arena Park AVM 19 Nisan'da kapılarını açmak için gün sayıyor. Yarı açık mimarisiyle dikkat çeken Arena Park AVM'de Tesco Kipa, Lc Waikiki, Starpark çocuk oyun alanı, teknoloji market yer alacak. Arena Park'ta 2 bin 400 metrekare 18 salon ile Site Sinemaları hizmet verecek.
Sabah/BÜLENT AYTAC YOLDAŞ

0212 453 05 05
www.avrupa-residence.com


Projeden görüntüler için tıklayınız