29 / 03 / 2024

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi bünyesine kattı!

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi bünyesine kattı!

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi Ocak 2017 tarihinde satın almasıyla portföyünde bulunan Alışveriş Merkezi sayısını 9’a yükseltti.


Fiba Grup bünyesinde bulunan Fiba Commercial Properties, Türkiye’nin önde gelen Ticari Gayrimenkul yatırımcılarından biri olarak, yurt içi ve yurt dışında 8 Alışveriş Merkezi başta olmak üzere, 500 bin m2’den fazla kiralanabilir alan, 850’yi aşkın marka ve mağaza ile Türkiye, Çin, Romanya ven Alışveriş Merkezi sayısını 9’a yükseltti.

Moldova’da Alışveriş Merkezleri, Ofis Binaları ve Rezidans operasyonlarını başarıyla yürütmektedir.

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi Ocak 2017 tarihinde satın almasıyla portföyünde bulunan Alışveriş Merkezi sayısını 9’a yükseltti.

Dünyadaki Alışveriş trendinin etkileyici bir mimari örneği olarak inşa edilen İnegöl AVM; açık Alışveriş Merkezi konsepti, sokakları ve marka karması ile Marmara Bölgesi’nin en dikkat çekici AVM yapılarından biri. 70 bin metrekare alanda toplam 60 bin metrekare inşaat üzerine kurulu özel bir peyzaja sahip. Türkiye’nin en büyük meydanlı açık Alışveriş merkezi olmasının yanı sıra, Bursa’nın ve bölgenin de ilk açık Alışveriş merkezi olarak konumlanmış durumda. Sadece etkileyici, modern ve yenilikçi mimarisi ile değil, yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren önemli perakende marka karması ile de Bursa’da ilklere imza atıyor.


Fiba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Fiba Commercial Properties olarak bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da benzer fırsatları değerlendirmeye ve Ticari Gayrimenkul sektöründe, özellikle Anadolu’da, büyümeye devam edeceklerini belirtti.


Tüm büyüme hedeflerini uzun vadeli ve sürdürülebilir planladıklarını belirten Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman, satın alma ile ilgili; uzun süredir üzerinde çalıştıkları projeyi başarılı bir şekilde gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirtti. Portföylerine kattıkları İnegöl AVM’nin, İnegöl ve çevresinde oldukça ilgi gördüğünü, Fiba olarak yurt içi ve yurt dışındaki yatırımlarından elde ettikleri tecrübelerini buraya da aktarıp, AVM’nin mevcut algısına değer katarak daha da güçlendirmeyi istediklerini söyledi.




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler