29 / 03 / 2024

Doğuş GYO Gebze Center AVM'ye otel yapacak!

 Doğuş GYO Gebze Center AVM'ye otel yapacak!

Doğuş GYO Gebze Center AVM'ye otel alanı ekliyor. Kocaeli'de kendisine ait olan Gebze Center AVM'ye eklenen otel inşaatı dışında AVM alanı da genişletilecek.


Doğuş GYO, Gebze Center'da ek binalar inşa ederek AVM alanını genişletmeyi planlıyor. Projeye otel de ekleyecek.


60 bin 865 metrekare alana sahip Doğuş Gebze Center projesinin 26 bin 687 metrekaresinde AVM bulunuyor. Otel için kat inşaat alanı toplamı 24 bin 219 metrekare.


AVM'ye ek yapılacak olan binaların kat inşaat alanlarının toplamı 22 bin 553 metrekare. Projede toplam kat inşaatları 46 bin 772 metrekareye sahip.


Doğuş Gebze Center AVM alanı genişletilmesiyle servis, oto showroom ve alışveriş için gıda ve kıyafet satılan dükkanlar bulunacak.


 Doğuş GYO Gebze Center AVM


Eklenen otel ve AVM alanlarıyla birlikte ayrıca Doğuş Gebze Center AVM'ye ait otopark alanlarıyla birlikte proje tamamlandığında toplam kat inşaatları 193 bin 334 metrekare olacak.


Otel projesi 156 oda, 312 yataklı olacak. Otelde kapalı yüzme havuzu, spor salonları, davet salonları gibi sosyal alanlar bulunacak. Projenin ana yüklenici firması Yeni Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. olacak.