26 / 04 / 2024

Artaş İnşaat yıl sonuna kadar Ispartakule ve Maslak'ta da olacak!

Artaş İnşaat yıl sonuna kadar Ispartakule ve Maslak'ta da olacak!

Avrupa Konutları markası ile bu güne kadar 6 yılda 8 bin konut üreterek İstanbul'da marka konutlar arasında yerini alırken yeni projelerle yoluna devam ediyor


Avrupa Konutları markası ile bu güne kadar 6 yılda 8 bin konut üreterek İstanbul'da marka konutlar arasında yerini alırken yeni projelerle yoluna devam ediyor. Maslak ve Ispartakule'de yapılacak iki yeni proje 1150 konutun habercisi...

Ispartakule mevkiinde Ispartakule 3 ve Maslak'ta ismi belli olmayan bir proje olmak kaydıyla 2011 ikinci yarısında 2 projeye daha başlayacakları kaydeden Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya,  projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Çetinsaya, “Ispartakule 3 projesi 40 bin metrekare arazi üzerine 80 bin metrekare olarak gerçekleştirilecek. Burada 650 konutun yanı sıra ticari alanlara da yer vereceğiz.” Diye konuştu. Maslak içinde proje çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Çetinsaya, “Yılın ikinci yarısında bu kez biraz daha farklı bir projede hareket edeceğiz. Maslak'ta 34 bin metrekare arsa üzerine geliştireceğimiz yeni projemizde de tahminen 500 konut yer alacak” şeklinde konuştu.

SÜLEYMAN ÇETİNSAYA'NIN 2011 ÖNGÖRÜLERİ:
2011'in ilk yarısında yaşanacak genel seçimin Türkiye'nin ekonomisini olumsuz etkilemediğini dile getiren Çetinsaya, “Gerek sektör olarak gerekse firma olarak “seçim yılı” sürecinden olumsuz etkilendiğimiz söylenemez. 2011 yılının ilk yarısında Avrupa Konutları olarak Atakent 3, TEM Residence ve Florya projelerini satışa çıkardık ve hedeflerimizin üzerinde bir satış grafiği yakaladık. Orta vadede Türkiye'de istikrarlı bir şekilde büyümenin devam edeceğini konut sektörünün de bu büyümeye paralel olarak hatta daha üzerinde bir oranla büyüyeceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.
 
ERKEN TESLİMLERİ SEVİYOR
Bu zamana kadar gerçekleştirdiği 6 bin 300 konutu erken teslim eden Artaş İnşaat,
Ispartakule projelerinde de erken teslim geleneğini sürdürdü. Yılını ilk yarısında yapılan törenlerle Avrupa Konutları; Ispartakule 1'de 385, Ispartakule 2'de 330 olmak üzere toplam 715 konutun anahtarlarını telsim etti.

Yılsonuna doğru teslim edileceği belirtilen Avrupa Konutları Ispartakule 1 ve Ispartakule 2 projelerinde teslimlerin bu ay başladığını açıklayan Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Firmamızın çatısı altında bu zamana kadar tüm projelerimizi söz verdiğimiz tarihten erken teslim ettik. Ispartakule'deki iki projemizde de aynı geleneği devam ettiriyoruz” diye konuşmuştu.

KÜÇÜKÇEKMECE'YE BİR KENT KURULDU
Küçükçekmece'de yer alan Avrupa Konutları Atakent 3projesi, 193 metrekare arsa ve 310 metrekarelik inşaat alanına sahip. 2 bin 300 konuttan meydana gelen proje Artaş İnşaat tarafından yükseliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Projede yer alan konutların alanları 83 ile 182 metrekare arasında değişiyor. Atakent 3'te ev sahibi olmak isteyenler minimum yüzde 25 peşinat ödüyorlar. Avrupa Konutları Atakent 3'te konut teslimleri 2012 yılının Temmuz ile Eylül ayları arasında gerçekleştirilecek. Projenin genel özelliklerinde de güvenlik kontrollü giriş kapıları, interkom sistemi bulunuyor. Ayrıca 24 saat kapalı devre kamera izleme, yeşil alanlar, kreş, 4 açık yüzme havuzunun yanı sıra projede sosyal tesis, sauna, buhar banyosu, fitness, aerobik salonu, tenis, basketbol, voleybol sahaları, gölet ve market yer alıyor.

AVRUPA RESİDENCE TEM'LE REZİDANS YAPTI
27 katlı tek blokta toplam 136 konuttan meydana gelen Avrupa Residence Tem, Artaş İnşaat tarafında Gaziosmanpaşa Küçükköy'de hayata geçirildi. Artaş İnşaat projesi olarak yükselen Avrupa Residence TEM'de konut tutarının yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak vererek daire sahibi olmak mümkün. Kalan tutar için Akbank'ta 120 aya yüzde 1,01 faiz oranı ile; İş Bankası'ndan 120 aya yüzde 1,03 faiz oranı ile; Garanti Bankası'ndan ise 120 aya yüzde 1,03 faiz oranı ile kredi kullanılabiliyor. Gaziosmanpaşa Küçükköy'de Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Residence TEM'de yer alan konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. 8 dönüm arazi alanı üzerinde yükselen Avrupa Residence TEM, 27 katlı blokta toplam 136 konutluk bir proje olarak hayata geçirildi. Projeyi oluşturan bloğun yüksekliği ise 120 metre.

Satılabilir alanı 15 dönüm olan Avrupa Residence TEM'de 86 metrekarelik 1 oda 1 salon konutlar; 94 ila 96 metrekarelik teraslı ve terassız 1 oda 1 salon konutlar; 119 ila 120 metrekarelik 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.
Ev-Ofis konseptinin bir arada bulundurun Avrupa Residence TEM; Mecidiyeköy'e 9 kilometre, Maslak'a 10 kilometre ve Taksim'e ise 13 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

AVRUPA KONAKLARI FLORYA İLE BUTİK ÇALIŞTI
8 blokta toplam 80 konuttan meydana gelen Avrupa Konakları projesinin 2012'de teslim edilmesi planlanıyor. Artaş İnşaat, Öztaş İnşaat ve Emlak Pazarlama'nın hayata geçirdiği Avrupa Konakları Florya; toplam 80 konuttan meydana geliyor. Proje kapsamında 80 konut 8 blokta bulunuyor. Bloklarda her katta 2'şer konut yer alıyor. Proje yaklaşık 14 bin 955 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.

Proje 4+1 bahçe katları, 4+1 normal katlar ve 5+2 çatı dubleksleri olmak üzere 3 farklı tipte konuttan meydana geliyor. Projedeki 4+1 normal katların alanları 235 metrekare olarak belirlendi.
Projede göletler, pergoleli oturma alanları, spor alanları, 7/24 güvenlik, jeneratör, otopark ve sosyal tesisler yer alacak. Sosyal tesislerde de  kapalı yüzme havuzu, kapalı çocuk havuzu, 2 adet sauna, 2 adet buhar banyosu, 2 adet aerobik salonu, fitness salonu ve Türk Hamamı bulunacak. Projede yaklaşık olarak 11 bin metrekarelik alan yaya yollarına ayrıldı.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri