28 / 03 / 2024

Arma Business Life'ta dükkan fiyatları 300 bin liradan başlıyor!

 Arma Business Life'ta dükkan fiyatları 300 bin liradan başlıyor!

Okkalar İnşaat’tan Kurtköy’ün merkezinde dükkan arayanlara büyük fırsat ARMA Business&Life’ın 20 dükkanı satışa sunuldu


·      Kurtköy’ün en işlek caddesi üzerinde ve tam merkezinde bulunan ARMA Business&Life projesinde yatırımcılara ev-ofislerin yanı sıra dükkan seçenekleri de sunuluyor. Aralık 2013’te teslim edilecek projede büyüklükleri 35 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 20 dükkan sahiplerini ve yatırımcıları bekliyor. 


·      Fiyatları 300 bin liradan başlayan dükkanlar, Kurtköy’ün en merkezi noktasında mağaza açmak isteyen veya bu alanda yatırım yapmak isteyen nitelikli ticari gayrimenkul arayanlar için cazip bir fırsat sunuyor.


Okkalar İnşaat’ın, yüksek gelişme potansiyeliyle İstanbul’un parlayan yıldızı olarak değerlendirilen Kurtköy’ün en işlek caddesi üzerinde ve merkezinde bulunan ARMA Business&Life projesinde yatırımcılara ev-ofislerin yanı sıra şimdi dükkan seçenekleri de sunuluyor. 


Sabiha Gökçen Havaalanı, Formula 1 pisti, Teknopark, alışveriş merkezleri ve fuar yatırımlarıyla hızla gelişerek Yeni İstanbul’a dönüşen Pendik Kurtköy bölgesinin prestij projesi ARMA Business&Life’ın dükkanları satışa çıkarıldı. Okkalar İnşaat’ın Aralık 2013’te teslim edeceği ev-ofis konseptli projesinde büyüklükleri 35 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 20 dükkan sahiplerini ve yatırımcıları bekliyor. Fiyatları 300 bin liradan başlayan dükkanlar, Kurtköy’ün en merkezi noktasında mağaza açmak isteyen veya bu alanda yatırım yapmak isteyen nitelikli ticari gayrimenkul arayanlar için cazip bir fırsat sunuyor.


Ev sıcaklığının yaşanacağı bir ofis ya da ofis ortamında bir ev sahibi olmak isteyenlerin Kurtköy bölgesindeki öncelikli tercihi haline gelen ARMA Business&Life böylece, bölgenin ticari hayatında da önemli bir yere sahip olacak. 


Ø Okka: Belediyeden dükkan izni alan ilk şirketlerden biriyiz


Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, 264 bağımsız bölümün bulunduğu ARMA Business&Life projesinde ev-ofis

seçenekleri sunmakla yetinmeyerek, bölgenin en merkezi noktasında ve en işlek caddelerinden birisinin üzerinde yer alan projede yer verdikleri 20 dükkanın satışına başladıklarını söyledi. 


Mayıs ayında satışa sundukları ev-ofislerin beklediklerinin üzerinde ilgiyle karşılandığını belirten Okka, “Şimdi Kurtköy bölgesine ve yatırımcılarına önemli değer katacağına inandığımız dükkanlarımızı da satışa çıkardık. Tüm izinleri alınmış olan dükkanlarımız, Kurtköy’ün potansiyelini en etkili bir şekilde değerlendirmek isteyen sahiplerini bekliyor” dedi. 


Bölgede devam eden projelerde dükkan seçeneğinin fazla yer almadığına dikkat çeken Mahmut Okka, bu nedenle Kurtköy’de nitelikli dükkan yatırımı arayanların taleplerini gözardı etmediklerini vurguladı. Belediyeden bu konuda izin alan ilk şirketlerden biri olduklarını da belirten Mahmut Okka, dükkanların yatırım değerinin yüksek olduğuna dikkat çekti. Okka, Kurtköy’deki dükkan talepleriyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: 


“Biz Kurtköy’ün ticari değerine ve yüksek potansiyeline inandığımız için İstanbul’daki prestij projemizde bu bölgeyi tercih ettiğimizi söylemiştik. Nitekim Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan alışveriş merkezlerine, teknoparktan fuar ve kongre merkezine, Pendik Marina’ya kadar pek çok yatırım bölgede insan sirkülasyonunu geliştirmekle kalmıyor, ticari hayatı da canlandırıyor. Buna rağmen fırsatı değerlendirmek için bölgede iş kurmak, mağaza açmak isteyen bireysel yatırımcıyı cezbedecek fırsatlar yeterince sunulamadı. Bölgenin gelişimine katkıda bulunan AVM’nin haricinde nitelikli dükkan veya mağaza seçeneklerine projelerde yer verilmedi. İşte bu nedenle, ARMA Business&Life projemizi hazırlarken beklentileri dikkate alıp, nitelikli ticari mekanlar oluşturmaya karar verdik. Talep yüksekliği nedeniyle, satışa sunduğumuz dükkanların yeni sahiplerini çok hızlı bir şekilde bulacağına inanıyoruz. Onun için yatırımı düşünenler fırsatı kaçırmasınlar diyoruz.”


Ø  11 ayın sultanına özel Ramazan kampanyası sürüyor 


Öte yandan Okkalar İnşaat’ın projesinde ev-ofisler için sunulan Ramazan ayına özel fırsat kampanyası da sürüyor. Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, peşin alımlarda yüzde 11 indirim uygulanacak. Kampanyada Okkalar İnşaat’ın kendi finansal gücüyle kendi bünyesinde oluşturduğu ödeme sistemiyle, halen 24 ay vadeli olan sıfır faizli ödeme imkanı, 11 ay daha artırılarak 35 aya çıkarılıyor. Şirket ayrıca, kredili alım yapanların peşinat ödemesini ise 11 ay sonraya öteliyor. 


ARMA Business Life’te konut seçeneklerinin fiyatları 137 bin liradan başlıyor. Stüdyolardan 3+1 dairelere kadar farklı konut

tiplerinin yer aldığı projede büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişen 264 bağımsız bölüm bulunuyor. 


Teslimatın Aralık 2013’de yapılacağı proje, 30 milyon liralık yatırımla inşa ediliyor. ARMA Business&Life’ta metrekare birim fiyatları 2 bin 200 lira ile 3 bin 100 lira aralığında değişiyor. 

 

İş ve konut yaşamını birlikte sunan konsept proje, 14 bin metrekare arsa üzerinde yükselen 264 bağımsız birimden oluşuyor.


ARMA Business&Life’ta, büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişen 264 bağımsız ev-ofis bulunuyor. 


Projede, toplantı odaları, kapalı-açık yüzme havuzu, fitness center, buhar odaları, sauna, kafeterya, restoran, çocuk bakım odası, kuru temizleme ile basketbol, voleybol, mini futbol sahası olan çok amaçlı spor tesisleri yer alıyor. Ayrıca çocuklar için bir oyun parkı da mevcut.  


Kurtköy bölgesinin işlek caddesinde bulunan, çalışma hayatına farklı bir dokunuş getirecek olan proje, site dışına

çıkmadan bütün sosyal ihtiyaçların giderilebileceği bir konseptte hazırlanıyor. 


14 bin metrekare arsa, 30 bin metrekare inşaat alanına sahip ARMA Business&Life, sadece 3 bin metrekarelik taban alanı üzerine inşa ediliyor. 11 bin metrekarelik alanı ise yeşil alan olarak bırakılan çevre dostu proje, Viaport Alışveriş Merkezine 3,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 2 km, Teknopark’a 1,5 km, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 4 km, TEM otoyoluna 4 km, E-5 otoyoluna 7,5 km, tren istasyonuna 8,5 km, Pendik Marina’ya ve deniz ulaşımına 9 km mesafede. 


ARMA Business&Life projesinde net 3 metre kat yüksekliğe sahip ev-ofisler ferah ve rahat bir ortam sağlıyor.



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri