28 / 03 / 2024

Amazon Akıllı Evler Bodrum projesinde 450 bin TL'ye!

Amazon Akıllı Evler Bodrum projesinde 450 bin TL'ye!

Bodrum'da inşa edilen Amazon Akıllı Evler projesinde ev fiyatları 450 bin TL ile 550 bin TL arasında değişiyor


Doğal yaşama zarar vermeden dizayn edilmiş 16 adet müstakil bloktan oluşan bodrum Amazon Akıllı Evler de temel ilke alıcılara “doğal yaşam”  alanlarını "akıllı ev" teknolojisiyle birleştirerek sunuyor.

Amazon Evleri, Bodrum un ulaşım, konum ve alt yapı anlamında en gelişmiş merkez semtlerinden Konacık ta bulunuyor. 

Toplam 16 blok olarak tek kat (flat) ve dublex olmak üzere 2 tip konut inşa edilecek projede, 12 adet tek kat ve  4 adet dubleks bulunuyor.  212,5 metrekare ile 269 metrekare arasında değişen evlerin her birinin kendine ait müstakil bahçesi ve otoparkı bulunuyor.

Akıllı ev teknolojisi bulunan evlerde tek kumandayla evlerinizi yönetebilir ve kontrol edebilirsiniz. Projede ev fiyatları 450 bin TL ile 550 bin TL arasında değişiyor. Bununla birlikte bankalarla birlikte farklı ödeme seçenekleri ve yüksek iskonto oranları bulunuyor.

Müstakil dizayn edilmiş bloklarda Bodrum da eşine çok az rastlanan tek katlı mimari anlayışıyla hem büyük hem de küçük aile fertleri için büyük kolaylık ve daha güvenli yaşam alanları sunmaktayız. Kendine has bahcesi, otoparkı ve geniş yaşam alanları bulunan konutlarımızın iç dizaynlarında da kullanılacak malzemeler  1.sınıf ve avrupa standartlarına uygun olacak.

En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve son teknoloji  donatılacak olan bu muhteşem doğal yaşam alanı, Önderler İnşaat güvencesi ve garantisi altında, 2012 sonunda sahiplerine teslim edilecek.

0252 358 60 00

www.onderler.com.tr