26 / 04 / 2024

Agena Park'ta son daireler satışta!

Agena Park'ta son daireler satışta!

TOKAL Grup tarafından inşa edilen Agena Park E-5 ve TEM otoyoluna yakınlığıyla Esenyurt un en değerli projeleri arasında yer alıyor


E5 ve E6-TEM otoyoluna yakın konumuyla ve yeni yapılan Esenyurt – TEM bağlantı yolu ile ulaşımda çok daha avantajlı hale gelen Agena Park, alışveriş alanlarıyla, parklarıyla, 24 saat güvenliğiyle konforlu bir site yaşamına dair tüm ayrıcalıkları bir arada sunuyor.

 

Esenyurt’a büyük değer kazandıran Esenyurt – TEM bağlantı yolunun açılmasıyla birlikte bölgede ulaşım çok daha kolay bir hal alırken konut piyasası da yükselişe geçti.

 

TOKAL Grup tarafından inşa edilen Agena Park E-5 ve TEM otoyoluna yakınlığıyla Esenyurt’un en değerli projeleri arasında yer alıyor. Esenyurt – TEM bağlantı yolu ile Agena Park’ta dairelerin yanı sıra siteye ait mağazalar da değer kazanıyor.

 

Yaşamın başladığı Agena Park’ta son daireler satışa sunuldu. Konut alıcısının istediği daireyi görerek aldığı projede her zevke göre tasarlanan daire tipleri yer alıyor.

 

Radye jenerel temel üzerine tünel kalıp sistemiyle son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Agena Park, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri ve uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.

 

Açık ve kapalı otoparkları ve 24 saat özel kameralı güvenlik sistemi ile huzurlu bir yaşam sunan Agena Park, Fitness salonu, kapalı yüzme havuzu ve kafesinin yanı sıra mağazalarıyla çarşı tadında bir yaşam alanı sunuyor.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri