23 / 04 / 2024

Adapark projesine nasıl gidilir

Adapark projesine nasıl gidilir

Adapark, Sur Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projeye birçok ulaşım alternatifi bulunuyor. 826 konuttan oluşan Adapark ta 5, 9 ve 10 katlı 16 blok yer alıyor


 

Adapark projesinde birinci köprüden ulaşmak için Şile yoluna devam etmek gerekiyor. Ümraniye Kavşağı nı geçtikten sonra BJK Tesisleri ni ve Çekmeköy sapağını geçip Çekmeköy Çarşısı nın karşısındaki Metro İstasyonu ndan sağa girip ilerleyince önce solda Mahalle İstanbul projesini sonra da Adapark ı göreceksiniz.

 

İkinci köprüden Adapark a ulaşmak için TEM otoyolunu takip edip Ümraniye Kavşağı ndan sola dönmeniz gerekiyor. Böylece Şile yoluna gireceksiniz. Çekmeköy sapağını geçip Çekmeköy Çarşısı nın karşısındaki Metro İstasyonu ndan sağa girip ilerleyince önce solda Mahalle İstanbul projesini sonra da Adapark ı göreceksiniz. Ankara asfaltından Adapark a ulaşmak için TEM otoyolunu takip edebilirsiniz. Ümraniye Kavşağı ndan sağa döneceksiniz. Çekmeköy sapağını geçip Çekmeköy Çarşısı nın karşısındaki Metro İstasyonu ndan sağa girip ilerleyince önce solda Mahalle İstanbul projesini sonra da Adapark ı göreceksiniz.

0216 364 90 70

www.adapark.com.tr