18 / 04 / 2024

Adanus Park'ta 60 ay sıfır faizle! Yeni yılı yeni evinizde karşılayın!

Adanus Park'ta 60 ay sıfır faizle! Yeni yılı yeni evinizde karşılayın!

Adanus Park projesinde 60 Ay Sıfır Faiz Fırsatı ile Yeni Yılı Yeni Evinizde Karşılayın! sloganıyla kampanya başlatıldı


Çukurova  Gayrimenkul  Adanus Park projesinde  Yeni Yıl öncesinde  “  60 Ay Sıfır Faiz Fırsatı ile Yeni Yılı   Yeni Evinizde Karşılayın !!..   “  sloganıyla  çok özel bir kampanya başlattı.. 

Çukurova Gayrimenkul;  geçmiş dönemde Adanuspark ta  ev sahibi olma imkanı yakalayamayan yada fırsatı kaçıran müşterilerine  yeni bir olanak sunuyor. Tüm daire seçeneklerinde;  60 ay Sıfır Faiz imkanı ile ev sahibi olma fırsatı sağlanıyor.

Sadece Aralık ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanyada ev alanlar projede hayat başladığı için Yeni Yılı Yeni Evlerinde ve Yeni Komşuları ile Karşılama  olanağına sahip olacaklar.

Yalnızca 180 seçkin ailenin yaşayacağı  AdanusPark ta;   Yatırımcılara da  yaşamın   başlaması ve  kredilendirmelerde  hemen kiralamaya uygun olması nedeniyle   evin  kendini ödemesi ile ilgili destek sağlanmış oluyor. 

 

Çukurova Gayrimenkul,   1993’den beri Adana ve Mersin de 19 kaliteli ve lüks konut projesi teslim etti. Yirminci  projesi olan  AdanusPark ın  farkını ve kalitesini proje tamamlanmış ve yaşam başlamış olduğu için örnek daireler dışında da görmek mümkün.

Kalite standartları çok yüksek!

TAGO Mimarlık’tan Gökhan Aktan Altuğ ile Tatsuya Yamamoto imzasını taşıyan AdanusPark,  10 bin metrekare üzerine inşa edildi.

 

Tüm dairelerde ;  Vitra , Geberit, Franke, Rehau, Dortek, Lineadecor  gibi seçkin markalara yer verildi. Ayrıca ısı ve ses yalıtımı için Ytong uygulanırken,  her daire arasında oluşturulan 110 cm lik galeri boşlukları ile daireler arasında ses izalasyonu   maksimum seviyeye getirildi.

 Klimadan , Çöp öğütücüsüne , yerden ısınma sisteminden, giyinme odasına kadar çok özel detayların yer  verildiği projenin %84 ü yeşil alana ayrıldı.

 

Üstün inşaat kalitesiyle, tüm detayların düşünüldüğü projede ,  Daire pencerelerinin  kesintisiz cam kullanımlı ferah cepheleri , deniz ve adalar manzarası, ,açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk yüzme havuzu , basketbol sahası, çocuk parkları, yürüyüş yolları, cafe lounge alanı ve snack barı ile seçkin ailelerini ağırlamak  üzere  yaşam başladı… 

0216 671 14 14

[email protected]

www.adanuspark.com

www.cg.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri