28 / 03 / 2024

35. Sokak Konutları'nda 140 bin TL'ye!

35. Sokak Konutları'nda 140 bin TL'ye!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlardan meydana gelen 35. Sokak Evleri İzmir Projesi'nde yer alan konutların fiyatları 140 bin TL'den başlıyor. Proje sosyal yaşam alanları açısından da oldukça zengin konumda...


35. Sokak şimdiden Ulukent'in ve tüm İzmir'in gözbebeği. Hava Üst komutanlığı ve Lojmanları ile başlayan ve 35. Sokak'ın konumlandığı bölgeye hakim tepede devam eden yeşil alanlarıyla, kuzeyde Yunan Adaları, güneyde ise Güzel Bahçe, Narlıdere sahil evleri ve Konak ile Körfez'i tamamlayan panaromasıyla 35. Sokak adeta kent ortasında tatile çıkılan bir sayfiye yeri.

Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Projede yer alan konutlardan 1+1'lerin fiyatları 140 bin TL'den başlıyor ve 180 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki 2+1'lerin fiyatları ise 220 bin TL ile 290 bin TL arasında farklılık gösteriyor.
3+1'lerin fiyatları 270 bin TL ile 340 bin TL değişirken projede yer alan 4+1 konutların fiyatları 430 bin TL ile 540 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Burada sokaklar, çocuklara ait!

35. Sokak, benzerlerinden her anlamda farklı bir proje. Hepsinden öte “çocuk dostu” bir yapılanma... Çünkü sokaklarında araçlara yer yok! Yarı gömülü bir araç yolu ve otoparkın bulunduğu 35. Sokak'a girişin üç noktadan gerçekleştirilmesi planlanıyor. Otopark üzerine yerleştirilen ikinci betonarme döşeme ise tamamen yayalara ayrılan sokağı oluşturuyor. Doğal olarak sokakta araç bulunmuyor. Otoparklardan evlerin bulunduğu sokağa merdiven ve asansörlerle ulaşım sağlanıyor ve bu da hem hayatı kolaylaştırıyor hem de çocuklar için tamamen güvenli bir oyun alanı sağlıyor.

35. Sokak'ın tek avantajı bu değil. Burası, geleneksel Türk mahallesini ve komşuluk anlayışını da yaşatmayı amaçlıyor. Örneğin tek bir sokak çevresinde geliştirilecek yapılanmayla, birlikte yaşamanın artık unutulmaya yüz tutan sıcaklığı da yeniden canlanıyor. Sokak, “evin dışı” yerine “mahallenin can damarı” haline getiriliyor. Burada samimiyet, huzurla buluşuyor.

Geleneksel kavramlar bir yana, 35. Sokak, modern çağa da kucak açıyor. 1350 metrekarelik spor merkezi, basketbol sahası, tenis kortları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, restoran, sokak kahveleri, kütüphane, kreş, marketler, organik sebze - meyve bahçeleri, manav, bahçeler ve 24 saat güvenliği, 35. Sokak'ı kent içinde kent kimliğine kavuşturuyor. Bunun yanı sıra 35. Sokak Sosyal Tesisleri ise iki yarı açık yarı olimpik havuzu, bir yarı kapalı yarı olimpik havuzu, spa'sı, fitness salonu, vitamin barı, Türk Hamamı ve saunasıyla sağlıklı ve sportif bir yaşam anlayışını da sakinlerine sunuyor.

Çelik gibi sağlam!

Bütün bu saydıklarımız 35. Sokak'ın “görünen” özellikleri. Ama bir de görünmeyenler var. Örneğin çelik yapı sistemi... 35. Sokak, hafif çelik yapı sistemleriyle inşa edilen bir yaşam alanı. Bu da tüm duvarların döşeme ile birlikte taşıyıcı özelliğe sahip olması anlamına geliyor. Galvanize çelikten soğuk şekillendirme yöntemi ile üretilen yapılara sahip olan 35. Sokak da, fabrikada modern makinelerle kontrol ve denetim altında üretilen çelik taşıyıcı sistem elemanlarının, korunaklı bir şekilde inşaat sahasına getirilip monte edilmesiyle ortaya çıkarılan bir konut sistemi. Dolayısıyla 35. Sokak dayanıklı, çevreci, hatasız ve hasarsız aynı zamanda çevreci ve ekonomik bir üretim anlayışının ürünü. Dahası 35. Sokak'ın hafif çelik yapı sistemi, betonarme binalara göre yüzde 13-15 oranında daha hafif olduğu için İzmir gibi deprem kuşağında yer alan bir kent için, son derece emniyetli ve dayanıklı.

Trafiğe kapalı sokakları, cumbalı evleri, rengarenk çiçekli balkonları, sokak kahveleri ile kentin en modern bölümünde adeta ikinci bir Alaçatı olarak yükselen 35. Sokak'ta yılın 365 günü Alaçatı konsepti keyfi yaşanabilir. Üstelik Mavişehir'e 8, Konak'a 22, havaalanına 33, metro istasyonuna 1, Bostanlı İskelesi'ne 11, limana 17 ve Alsancak İskelesi'ne 19 kilometre mesafede yer alıyor.

www.otuzbesincisokak.com

232 444 55 35

Projeden görüntüler için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri